Toestellen
06 mei 2008 - Ron Smeets

Full Touchscreen mobiel van Philips op komst

Er is bijna geen toestel fabrikant meer die anno 2008 nog geen (full) toucschreen mobieltje in haar assortiment heeft. OK, op 's werelds grootste, Nokia, na dan ;-)

Zie hier de Philips X800, een toestel die in de (Aziatische) winkels zal verschijnen met de naam Xenium e2e. Dit laatste staat voor 'edge to edge' touchscreen.

Zoals alle Philips mobieltjes die de afgelopen 3 jaar geproduceerd zijn is ook deze van Aziatische makelij. Verwacht 'm dus maar niet in onze winkels.

Nog enkele foto's:

Via: JustAMPGerelateerde links:
Nieuwe Philips Xenium gespot
Philips Xenium mobieltjes klaar voor Europa
Foto's en specs van de nieuwe Philips Xenium 9@9W
Foto`s van de Philips Xenium 9@9W gespot
Philips Xenium GSM met 40 dagen stand-by tijd
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.