Toestellen
17 mei 2011 - Ron Smeets

Fujitsu Loox F-07C; ATOM processor en dual boot Win7/Symbian

De Fujitsu Loox F-07C zal bij ons vrijwel zeker nooit in de winkels gaan verschijnen, maar het is wel 's werelds eerste smartphone met een ATOM processor.

Bij de overige specs horen onder andere een fysiek qwerty toetsenbord, de 1.2 GHz ATOM processor, 1GB RAM, een 4 inch touschreen display (600 x 1024 pixels), 5 megapixel camera, WiFi en Bluetooth

Het exemplaar  dat in onderstaande video getoond wordt heeft daarnaast ook een dual boot Windows 7 (nee, niet Windows Phone 7!) / Symbian functie. Helaas is dat in deze video niet te zien. Maar goed, misschien is dat (Windows Phone en Symbian dual boot optie) ook leuk voor Nokia om de hard core Symbian fans tegemoet te komen als de Finnen hun eerste Windows Phone toestellen gaat uitrollen ;-)))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.