Nieuws
30 juli 2006 - Henk de Hooge

Fuel for Travel

Amsterdam Airport Schiphol, Talpa Digital en Samsung Electronics Benelux zijn een samenwerking gestart onder de naam "FUEL FOR TRAVEL".

"Echte" MobileCowboys kunnen op Schiphol achter de paspoortcontrole in Lounge 1 en 2 sinds deze week reisinformatie, muziek, audiobooks en video’s downloaden.

Je kunt er toeristische info en video’s van je reisbestemming vinden, MP3's downloaden en opladen naar vrijwel alle portable media devices en smartphones.

Bij FUEL FOR TRAVEL is Talpa Digital verantwoordelijk voor creatie en content, Samsung Electronics Benelux

voor de toepassing van de nieuwste technieken en devices en biedt Amsterdam Airport Schiphol het

platform voor deze innovatieve service en verzorgt het project management .

In de pilot periode wordt intensief onderzoek gedaan om de dienst optimaal af te stemmen op de wensen en content behoeften van reizigers die gebruik maken van Schiphol. Contentpartners in het FUEL FOR TRAVEL-project zijn Red Bull, MTV/Nickelodeon, Radio 538, Talpa, Audiocitytours, Amsterdam Airport Schiphol , Rubinstein en Commodore.Gerelateerde links:
Happy Slapping nu ook op vakantieadressen
Via SMS nuttige reisinformatie
Over de auteur: Henk de Hooge
 
Henk is Internet Entrepreneur, founder van Dutchcowboys en daarnaast blogger, strateeg, storyteller en een digitale nomade. Je maakt Henk blij met bijzondere en snelle auto's, reizen en coole gadgets.