Geruchten
28 februari 2011 - Ron Smeets

Frontje van de iPhone 5 gespot?

Het duurt waarschijnlijk nog een paar maanden (juni / juli) voordat Apple haar nieuwe iPhone (5?) gaat onthullen, maar geruchten over de specs en vernieuwingen doen, zoals gewoonlijk, al maanden de ronde.

Dit weekend zou via een Chinese fabrikant van onderdelen voor de nieuwe iPhone een foto van het frontje van de iPhone 5 uitgelekt zijn. Natuurlijk zijn dit, zoals altijd, onbevestigde geruchten, maar als het klopt dan lijkt de iPhone 5 in ieder geval een groter, 4 inch (?) display te krijgen.

Op de afbeelding is verder ook te zien dat het display vrijwel geen randen aan de zijkant meer heeft. Verder wordt gesproken over een compleet nieuw design, maar dat kan ik uit de afbeelding van het frontje in ieder geval niet afleiden.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.