Nieuws
12 augustus 2010 - Ron Smeets

Fring demo op de Nokia N8

De boys van fring hebben hun videobel applicatie al aan de praat gekregen op de Nokia N8 en het werkt ook over 3G netwerken zonder dat je het toestel daarvoor hoeft te 'hacken' ;-) Hieronder kun je een, weliswaar ietwat winderige, videodemo zien.

Tja, videobellen is ineens weer hot en als het aan Steve Jobs ligt moeten we het nu FaceTimen noemen ;-) Flauwekul natuurlijk. Feit is wel dat in de afgelopen 50 jaar al een paar keer geprobeerd videobellen tot een succes te maken maar tot op de dag van vandaag is dat nog steeds niet gelukt. Maar ja, wie weet lukt dat dit keer wel, mede dankzij applicaties als fring en FaceTime. Het zal mij benieuwen.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.