Nieuws
23 april 2010 - Ron Smeets

Friday Free Gift Lucky Bastard Show vandaag op Stylecowboys

Vandaag loopt de Friday Free Gift Lucky Bastard Show via Stylecowboys. In samenwerking met Pride PR en NETGEAR geven we deze keer 3x een NETGEAR WNDR 3700 router weg. Zoals zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten hoef je er niet zo heel veel voor te doen om in aanmerking te komen.

De stijlvolle NETGEAR WNDR3700 is een router met vier ethernetpoorten en een WAN-poort die je zowel staand als liggend kunt plaatsen.

Wil jij één van deze prachtige NETGEAR routers winnen? Om deel te nemen aan de Friday Free Gift Lucky Bastard Show moet je eenmaal het berichtje dat om 12:00 uur getweet wordt keurig ReTweeten vanaf je Twitter account via @Stylecowboys. Om 15:00 uur stoppen we ermee en kort daarna maken we bekend wie de Lucky Bastards zijn die een Friday Free Gift hebben gewonnen

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.