Accessoires
17 december 2009 - Ron Smeets

Friday Free Gift Lucky Bastard Show morgen op Mobile Cowboys

Vaste lezers van DutchCowboys kennen het fenomeen van de Friday Free Gift Lucky Bastard Show ongetwijfeld al. Deze week wordt de show op Mobile Cowboys georganiseerd.

Eigenlijk is het simpel. Het enige dat je moet doen is Twitter gebruiken en de accounts van @mobilecowboys en @pridepr volgen.

Het moeilijkste deel van de wedstrijd is dat je 1x maal een berichtje wat wij vrijdagmiddag om 12:00 uur live zetten keurig moet ReTweeten vanaf je eign Twitter account. Om 15:00 uur stoppen we weer met de lol en maken we direct bekend wie de Lucky Bastards zijn die een Friday Free Gift hebben gewonnen. Moeilijker kunnen we het niet maken ;)

Deze week mogen wij in samenwerking met Jabra en Pridepr vier Jabra Stone Headset's weggeven. Zorg dus dat je er morgen op tijd bij bent als je kans wilt maken op een Jabra Stone.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.