Accessoires
24 december 2009 - Ron Smeets

Friday Free Gift Lucky Bastard Show met Netgear Stora op DC

Om precies 12:00 uur start op Dutch Cowboys de laatste Friday Free Gift Lucky Bastard Show van dit jaar. Uhhm, op donderdag? Ja, op donderdag. Dat heeft natuurlijk alles te maken met het feit dat het morgen 1e Kerstdag is.

Deze week worden 4 Netgear Stora's weggegeven. Op de Stora kun je op op één locatie foto’s, muziek, films en bestanden bewaren en deze delen met vrijwel ieder netwerkapparaat dat toegang heeft tot het internet.

Met een simpele gebruikersinterface - speciaal ontworpen voor thuisgebruik - maakt Stora het je makkelijk om foto’s en video’s met iedereen te delen. Het is niet meer nodig dit te doen via e-mail of via het uploaden naar internetsites. Het enige wat je nodig hebt is een met het internet verbonden laptop, PC, smartphone of ander netwerkapparaat. Stekker erin, netwerkkabel aansluiten en klaar is kees! Kijk hier hoe eenvoudig dit apparaat in de praktijk werkt.

Wil jij een van deze fraaie NETGEAR Stora's winnen? Speciaal voor de Friday Free Gift Lucky Bastard Show mag Dutchcowboys namens NETGEAR Benelux in samenwerking met Pride PR 4 Stora's cadeau geven.

Het enige wat je moet doen is naast @dutchcwoboys ook @pridepr volgen op Twitter en de tekst ReTweeten die we donderdag om 12:00 uur op Twitter plaatsen. Good luck bastards!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.