Entertainment
28 mei 2010 - Ron Smeets

Friday Free Gift Lucky Bastard Show met 5x Logitech Harmony

Vandaag is er weer een Friday Free Gift Lucky Bastard Show op Dutch Cowboys. Dit keer in samenwerking met Centralpoint.nl, Nederlands grootste webwinkel als het om computerproducten gaat. Je kunt straks kans maken op 1 van de 5 Logitech Harmony 525 universele afstandsbedieningen.

Het enige dat je hoeft te doen @Centralpoint_nl volgen en het bericht dat om 12:00 uur op Dutch Cowboys online verschijnt keurig te ReTweeten vanaf je eigen Twitter account.

Eerder op de dag wordt op ons zusterblog Stylecowboys ook al een retweet wedstrijd gehouden. Daar kun je kans maken op een van de Oranje Eminent WK-Muizen. Kortom, het kan weer een leuke vrijdag worden ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.