Accessoires
01 april 2010 - Redactie MobileCowboys

Friday Free Gift Lucky Bastard Show met 4x Jabra CRUISER

Omdat het morgen Goede Vrijdag is deze week geen Friday Free Gift Lucky Bastard Show, maar vandaag dus de 'Thursday' Free Gift Lucky Bastard Show.

Deze week gaan we, in samenwerking met PridePR en Jabra, 4x een Jabra CRUISER weggeven. De Jabra CRUISER is een speakerphone voor in de auto en maakt gebruik van Dual Microphone technologie voor ongekende geluidskwaliteit en Voice Announcements voor het ultieme gebruikersgemak.

Ook voor muziekfans is de Jabra CRUISER ideaal, doordat het MP3 muziek dat is opgeslagen op de mobiele telefoon afspeelt via zowel de speakerphone als via de stereo van de auto dankzij de ingebouwde FM-transmitter. De muzieknummers kunnen via de play, pauze en rewind-toetsen op de speakerphone worden beheerd. Zodra er een telefoontje binnenkomt, vervaagd de muziek zodat je geen enkel gesprek hoeft te missen.

Zoals jullie inmiddels wel weten hoef je niet zo veel te doen om kans te maken op dit geweldige apparaat. Wil jij één van deze Jabra CRUISER’s winnen? Het enige wat je hoeft te doen is de tweet die wij straks om 12:00 uur live zetten keurig ReTweeten vanaf je Twitter account via @Mobilecowboys.

Om 15:00 uur stoppen we ermee en kort daarna maken we bekend wie de Lucky Bastards zijn die een Free Gift hebben gewonnen.

Volgende week zijn we er weer gewoon op vrijdag. En omdat het mooie weer er aan zit te komen geven we volgende week namens Dekkerautogroep 2x een weekend lang een Ford cabrio rijden weg!
winnaars_mc

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl