Nieuws
16 april 2010 - Ron Smeets

Friday Free Gift Lucky Bastard Show met 3 HP Printers

De afgelopen twee weken was de "uitzending" van de Friday Free Gift Lucky Bastard Show op Mobilecowboys en Dutchcowgirls. Vandaag is hij weer gewoon op Dutchcowboys te volgen.

In samenwerking met Edelman en HP mogen we deze keer 1x een HP Photosmart Premium met Touchsmart Web en 2x een HP Photosmart Plus weggeven. Inderdaad weggeven, want zoals de meeste van jullie inmiddels wel weten hoef je er niet zo heel veel voor te doen om in aanmerking te komen.

Wil jij één van deze HP printers winnen? Om deel te nemen aan de Friday Free Gift Lucky Bastard Show moet je eenmaal het berichtje dat wij om 12:00 uur live zetten keurig ReTweeten vanaf je Twitter account via @Dutchcowboys.

Om 15:00 uur stoppen we ermee en kort daarna maken we bekend wie de Lucky Bastards zijn die een Friday Free Gift hebben gewonnen. Dus, surf tussen 12 uur en 15 uur naar DutchCowboys en retweet!

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.