Entertainment
22 maart 2011 - Ron Smeets

Freaky Sony Ericsson Xperia PLAY commercials (video)

Sony Ericsson heeft actrice en cabaretier Kirsten Schaal gestrikt voor een vijftal Xperia PLAY commercials. Vooral de eerste hieronder is erg freaky, maar wel leuk gedaan. Datzelfde geldt overigens ook voor de andere vier, kijk zelf maar ;-)

Ik denk overigens niet dat we deze commercials bij ons op TV zullen gaan zien (online natuurlijk wel), of het moet al zijn dat Sony Ericsson een 'Nederlandse' versie ervan gaat maken. In dat geval stel ik voor dat ze Sanne Wallis de Vries of Claudia de Breij polsen ;-))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.