Wearables
27 november 2015 - Ron Smeets

Franse webshop geeft vandaag 50% korting op diverse Apple Watch modellen Helaas waren de meeste modellen binnen enkele uren al uitverkocht

Het is vandaag 'Black Friday'; de dag dat met name in Amerika honderdduizenden mensen zich verdringen voor de deur van winkels waar extreme kortingen en super aanbiedingen gelden. De start van de 'Kerstinkopen'. Inmiddels worden online al net zoveel, zo niet meer, Black Friday Deals aangeboden. Die van de Franse webshop Colette springt er echter in het bijzonder uit. Zo zeer zelfs dat je gaat twijfelen of dit wel een bonafide aanbieding is. Zij bieden vandaag namelijk 50% korting op de Stainless Steel en Edition Apple Watches.

Helaas bleken de meeste betaalbare aanbiedingen vannacht binnen enkele uren al uitverkocht te zijn. Op dit moment zijn er alleen nog enkele uitvoeringen van de Edition Watch verkrijgbaar. Mocht je dus interesse hebben in een Apple smartwatch van 11 tot 17 duizend euro, dan kun je die nu voor ongeveer de helft aanschaffen. Da's nog altijd heel veel geld voor een slim horloge natuurlijk ;)

Zoals gezegd lijkt deze aanbieding te mooi om waar te zijn. Zelf ken ik de webshop van Colette, en diens reputatie (goed of slecht?) niet dus kan ik ook niet oordelen of het slim is om in te gaan op een van deze mega deals.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.