Geruchten
27 november 2007 - Ron Smeets

Franse simlock vrije iPhone goedkoper dan Duitse?

Dat beweert althans de CEO van France Telecom in een interview.

Volgens Didier Lombard gaat de iPhone, zonder abonnement, in Frankrijk meer dan 500 Euro gaan kosten maar zal het prijskaartje ruim onder de 1000 Euro liggen.

Daarmee bouwt hij natuurlijk wel een behoorlijke marge in, maar het zou natuurlijk cool zijn als ze in Frankrijk besluiten de unlocked iPhone voor, laten we zeggen, 599 Euro, in de winkel te leggen.

Orange, de Telco die de iPhone vanaf a.s. donderdag (29 november) gaat verkopen hult zich vooralsnog in stilzwijgen over de definitieve prijs van de simlock vrije versie.

Nog twee dagen wachten. . .Gerelateerde links:
Franse iPhone commercials online
iPhone in Frankrijk ook SIM-lock vrij te koop
Franse iPhone toch naar Orange
Franse iPhone in gevaar door 'Unlock wetgeving'
iPhone nu ook officieel voor Frankrijk
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.