Toestellen
31 mei 2006 - Ron Smeets

Franse review van de HTC Breeze

De Franse mobiele site Maubinaute heeft een uitgbreide review geplaatst van de HTC Breeze of QTek 8600 smartphone.

Zo te zien zijn ze behoorlijk onder de indruk van de Windows Mobile versie van deze smartphone. Behalve enkele tientallen foto's en screenshots van de diverse menu's en functies hebben ze ook een zes minuten durende video-demo van het toestel gemaakt.

De specs zijn inderdaad behoorlijk compleet en zoals op de diverse foto's ook te zien is vallen de afmetingen van het toestel alleszins mee voor een toestel dat onder andere voorzien is van een 300Mhz Samsung 2442 processor, TFT display met 240x320 resolutie, Bluetooth, MicroSD card, UMTS, twee cam's waaronder een 1.3MP versie. Het enige dat ie eigenlijk nog mist is WiFi en de releasedatum voor dit deel van Europa. . .Gerelateerde links:
HSDPA toestel van QTek deze zomer in Europa
De multimedia PDA van Qtek
HTC Wizard in Duitse schappen
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.