Geruchten
14 september 2011 - Ron Smeets

France Telecom CEO: "iPhone 5 komt op 15 oktober"

Dat de nieuwe Apple Smartphone, aka iPhone 5, er aan zit te komen is geen nieuws meer. De baas van France Telecom (Orange) heeft echter een 'definitieve' datum genoemd. Volgens Stephane Richard zou het toestel namelijk vanaf 15 oktober in de (Franse) winkels liggen.

Hij zei dit tegenover Franse journalisten. Als het klopt, dan zal Apple niet echt blij zijn met de uitspraken van de France Telecom CEO, maar de tijd zal moeten uitwijzen of hij inderdaad gelijk krijgt.

Letterlijk zei de bobo van France Telecom het volgende: "If we believe what we have been told, the iPhone 5 will be released on 15 October". De komst van de nieuwe iPhone in oktober wordt weliswaar steeds waarschijnlijker (lees: de geruchten worden steeds talrijker), maar die maand heeft 31 dagen, dus... Nah ja, we zullen zien. Officiele berichten over de releasedatum van de nieuwe iPhone zijn er namelijk nog niet en we weten allemaal wat de meeste geruchten over een nieuwe iPhone doorgaans waard zijn; vrij weinig ;-)))

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.