Toestellen
09 april 2006 - Ron Smeets

Fraai vormgegeven Lenovo Smartphone

Lenovo, toch vooral bekend geworden door de overname van IBM's PC en Laptop afdeling, maakt al geruime tijd GSM's en PDA's die over het algemeen, voordat het merk ook in het westen bekend werd, alleen op de Aziatische markt te koop waren.

Vorig jaar zomer wonnen ze al een design award met hun ET960 Smartphone.

Schijnbaar hebben ze de smaak te pakken gekregen want de nieuwe i921 PDA phone ziet er ook bijzonder fraai uit .

Waarschijnlijk voorzien van Windows Mobile 5.0, maar dat is niet zeker. Verder beschikt de i921 over een 2MP cam, MiniSD slot en Bluetooth. Veel meer wisten ze bij Akihabara nog niet te melden.



Gerelateerde links:
Eerste Winmobile Smartphone met 4MP cam
PDA met 8.5cm scherm van Sharp

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.