Toestellen
28 januari 2008 - Ron Smeets

Fraai toestel concept van de Chocolate Design Agency

Vanochtend viel deze tip in mijn mailbox (thanx Jasper!). Het is een ontwerp voor de P-Per, een bijzonder fraai ogend mobiel toestel dat ontworpen is met de volgende uitgangspunten: eenvoudig, geavanceerd, 'groen' en uniek.

Na de klik kun je hieronder een korte videoanimatie bekijken van het toestel. De P-Per is een candybar ontwerp met een full-front display dat transparant wordt op het moment dat je de camerafunctie selecteert.

Een prototype is er nog niet voor zover ik het kan zien, maar wellicht dat we er iets meer over kunnen vinden in Barcelona over twee weken.Gerelateerde links:
Sony Ericsson HandyCamPhone concept
Sierlijk ‘Art Nouveau’ design toestel van Panasonic
Nokia 7001 Pocket concept phone van Tobias Hornof
Doorzichtig camphone concept
De touch sensitive Nokia Aeon
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.