Concepten
17 november 2015 - Ron Smeets

Fraai iPhone 7 concept (video)

Zoals altijd duiken ruim voor de onthulling van een nieuwe iPhone al geruchten op over hoe het toestel er uit zal zien en wat de nieuwe specs worden. Dat is ook bij de iPhone 7 niet anders. Het duurt natuurlijk nog een maand of tien voordat de volgende smartphone van Apple het daglicht ziet maar dat weerhield Jermaine Smit er niet van om alvast een concept design voor het toestel te maken, compleet met enkele specs. Ik moet zeggen dat het ontwerp er bijzonder fraai uit ziet. In onderstaande video kun je dat zelf beoordelen.

OK, hij heeft door de rechte randen en glazen achterzijde en het kleinere (4.7 inch) scherm weer iets meer weg van de iPhone 5(S) modellen, maar de aanpassing dat de traditioneel 'dikke' randen aan de boven- en onderzijde een stuk kleiner geworden zijn is iets dat Apple wat mij betreft zeker mag meenemen in het echte ontwerp van de iPhone 7. Toch? Iets dat overigens bij een eerder iPhone 7 concept nog verder doorgevoerd werd door het toestel helemaal 'randenloos' te maken.

Van de specs die Jermaine erbij bedacht heeft lijkt de komst van een USB Type C connector toch wel de meest onwaarschijnlijke. Ik denk namelijk niet dat Apple af gaat stappen van haar eigen lightning connectoren. Andere specs die genoemd worden zijn een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie en draadloos opladen.

https://youtu.be/rfUZp1y9xww

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.