Concepten
04 juli 2016 - Ron Smeets

Fraai concept voor een zwarte iPhone 7 Martin Hajek geeft zijn visie op een mogelijk nieuwe iPhone 7 kleur

De kans dat Apple bij de release van de iPhone 7 de zwarte kleur nieuw leven gaat inblazen is redelijk groot. De diverse geruchtenmolens maken er in ieder geval al weken melding van. Martin Hajek, een ontwerper die al vaker iPhone concepten de wijde wereld in stuurde, maakte onderstaand ontwerp waarin te zien is hoe de zwarte iPhone 7 er in zijn visie uit zou kunnen zien. Best fraai, toch?

Hieronder staan nog enkele afbeeldingen. Op de eerste is ook een donkerblauw iPhone 7 concept te zien. Ook die kleur werd de afgelopen periode al een paar keer genoemd als de vervanger voor de huidige rosé-gouden variant.

Nog meer afbeeldingen van deze concept iPhone 7 kun je op de site van Martin Hajek bekijken.

Nog meer afbeeldingen kun je op de site van Martin Hajek zelf bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.