Concepten
14 juli 2015 - Ron Smeets

Fraai concept van de HTC Aero Toestel bestaat nog niet, maar zo zou hij uit mogen gaan zien

Het is eigenlijk geen gerucht meer dat HTC nog voor het eind van dit jaar met een nieuw vlaggenschip smartphone model op de proppen zal komen. CEO Cher Wang heeft dat immers zelf al enkele keren gemeld. Een van de belangrijkste redenen voor deze stap is het tegenvallende succes van de One M9. Dat toestel werd erg lauw ontvangen en kampt ook nog eens met de nodige bugs en kinderziektes. Als HTC het tij nog wil keren dan zullen ze het over een andere boeg moeten gooien.

Hoewel nog helemaal niets officieel bekend is over de specs en het uiterlijk van de nieuwe high-end HTC, die de codenaam Aero zou hebben, wordt er natuurlijk wel al volop over gespeculeerd. Zo verscheen eerder al het gerucht dat HTC gekozen zou hebben voor de gloednieuwe Snapdragon 820 processor. En nu is er ook een concept ontwerp opgedoken. Letwel, die is niet door HTC, of een van de HTC ontwerpers, gemaakt en het zegt dus helemaal niets over het uiteindelijke ontwerp van de nieuwe Taiwanese smartphone.

Fraai is het design van Hassan Kaymak wel. Dat is althans mijn mening. Je ziet in ieder geval meteen dat het een HTC is (het 'Sense beeld' op het scherm zorgt daar natuurlijk ook voor). Zeg het maar... Mooi of niet?

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.