Nieuws
16 maart 2010 - Ron Smeets

Foxconn verwacht veel van de Sony Ericsson Xperia X10 Mini's

Tijdens de introductie in Barcelona noemde ik de Sony Ericsson Xperia X10 Mini en Mini Pro al een keer de 'snoepjes van de dag' en ik ben er nog steeds zeer gecharmeerd van zoals jullie ook vorige week konden zien tijdens mijn tweewekelijkse TV optreden.

De Hong Kongse producent van deze toestellen, Foxconn, heeft in een verklaring al laten weten dat men goede resultaten voor de eerste helft van 2010 voorspelt. De reden: het verwachtte succes van met name de Sony Ericsson Xperia X10 Mini en Mini Pro.

Beide toestellen zullen, zo heeft Sony Ericsson al meerdere malen en met klem bevestigd, nog vóór de zomer (dus in de eerste helft van dit jaar) in de winkels liggen. De grote broer, X10, komt in de loop van de maand April. Ook dat toestel wordt geproduceerd door Foxconn in Hong Kong.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.