Nieuws
21 juni 2012 - Ron Smeets

FoxConn: "iPhone 5 zal de Galaxy S III in zijn hemd zetten"

Dit is zo ongeveer de vrije vertaling van een uitspraak die Terry Gou (foto), directeur van Foxconn, de Chinese fabriek die, onder andere, alle iPhones voor Apple in elkaar zet, eerder deze week deed.

Tijdens een meeting met investeerders refereerde hij naar de verschillen tussen de nieuwe iPhone (5) en het meest populaire toestel van dit moment, de Samsung Galaxy S III. Ach ja, de goede man verdiend zijn geld voornamelijk met de productie van iPhones, niet met Samsung toestellen.

Laten we eerst maar eens afwachten hoe de nieuwe iPhone er uit gaat zien en wat de specs worden voordat we oordelen over wie nu wie in het hemd zet! Hoe dan ook, de Galaxy S III wordt ongetwijfeld de megaseller (en is dat eigenlijk al) van deze zomer. Het is aan Apple om die 'titel' eind dit jaar, met de nieuwe iPhone weer af te pakken van Samsung ;-) En dan het liefst zonder verder juridisch geharrewar, maar dat zal wel een ijdele hoop zijn...

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.