Nieuws
03 oktober 2007 - Ron Smeets

Fout NOS plaatst gratis ringtone provider in slecht daglicht

De NOS plaatste vandaag op haar nieuwssite een artikel over de vele misleidende reclames waarin 'gratis' ringtones aangeboden worden die achteraf niet gratis blijken te zijn omdat je een abonnement moet afsluiten om je gratis ringtone te kunnen downloaden.

Wat de NOS zich echter niet gerealiseerd heeft is dat het logo van de website Ringtones Voor Noppes dat men boven het artikel gebruikt (zie foto hierboven) nu net van een van de weinige aanbieders is die wel ECHT GRATIS ringtones aanbieden.

Het spreekt voor zich dat de betreffende exploitant van Ringtones Voor Noppes niet blij is met deze negatieve aandacht.

Inmiddels heeft men al contact gehad met de NOS redactie, maar tot nu toe nog zonder resultaat.

Lees hier het hele NOS artikel.Gerelateerde links:
Ringtone exploitanten misbruiken 'Madeleine'
Share ringtones en mobiele games online
Crazy Frog belazert de boel!
Crazy Frog pas na middernacht op MTV
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.