Nieuws
06 december 2007 - Ron Smeets

Fout in adapters van digitale fotolijsten Kodak

Kodak heeft vandaag een waarschuwing uitgegeven voor klanten die een digitale fotolijst van het merk in huis hebben.

Schijnbaar kan de tweepolige stekker losraken van de voedingsadapter op het moment dat je deze uit het stopcontact haalt waardoor er een gevaarlijke situatie kan ontstaan. Het spreekt voor zich wat er kan gebeuren als je het deel dat in het stopcontact is blijven zitten met de blote handen aanraakt.

Iedereen die een digitale fotolijst van Kodak heeft en vermoedt dat de adapter niet in orde is kan deze kosteloos laten vervangen.

Voor meer informatie of een vervangende adapter kunnen consumenten contact opnemen met Kodak customer service 020 346 9372 (Nederland) of 02 713 14 45 (België), via e-mail devices@support.kodak.comGerelateerde links:
Kodak camera's op Sony Ericsson toestellen?
Samenwerking Motorola en Kodak
Mobiele ansichtkaart dienst van Kodak
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.