Toestellen
21 april 2015 - Ron Smeets

Fotovergelijk: Sony Xperia Z4 vs Xperia Z3 Nieuwste vlaggenschip van de Japanse fabrikant moeilijk te onderscheiden van zijn voorganger

Sony heeft gisteren in Japan de Xperia Z4 officieel gepresenteerd. Uit afbeeldingen die voor de onthulling uitgelekt waren bleek al dat de nieuwe Xperia uiterlijk niet veel zou verschillen van zijn voorganger. Minder klepjes die na veel gebruik kunnen gaan lekken en de verdwenen dock-connector aan de zijkant zijn de grootste optische verschillen. Gisteren bleek dat dat de Xperia Z4 qua specs ook niet veel gewijzigd is. Het toestel heeft een snellere, octa core, processor en een betere selfie camera gekregen. Dat was het wel zo ongeveer.

In de uren na de Japanse presentatie zijn een hele sloot aan vergelijkende foto's opgedoken waarop de Xperia Z4 naast, onder, boven en op zijn voorganger te zien is. Hieronder staan een aantal van die kiekjes. Ik zou zeggen; zoek de verschillen... Als je goed kijkt vind je er heus wel een aantal ;)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.