Toestellen
12 november 2008 - Ron Smeets

Fotoshoot van de Nokia E63

Eerder vandaag werd de Nokia E63, de kleinere Smartphone broer van de E71, officieel onthuld en het toestel zal volgens het persbericht binnen enkele weken al in de winkels gaan verschijnen.

De boys van Mobile Industry Review hebben de E63 al even voor de camera kunnen strikken voor een uitgebreide fotoshoot. Met name de foto van de achterzijde (eerste foto hieronder) van het toestel is echt nieuw want die ontbrak, zoals zo vaak, in het persmateriaal van Nokia zelf. Verder (foto boven en hieronder) zien we ook een foto van het toestel in de doos.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.