Toestellen
17 november 2007 - Ron Smeets

Fotoshoot van de Motorola ROKR E8

De nieuwste ROKR van Motorola is de afgelopen maanden al regelmatig in het nieuws geweest en er zijn ook al diverse foto's van gekiekt.

Nu heeft ook de 'Motorola Guy' er eentje weten te bemachtigen. Ik heb het natuurlijk over BoyGenius. Zie hieronder een aantal van de foto's die hij maakte.

Het meest opvallende aan de ROKR E8 is natuurlijk het zogenaamde 'morphing keyboard'. Feitelijk een touch sensitive oppervlakte dat, afhankelijk van de functie die op het toestel geselecteerd wordt (camera, muziekspeler of de telefoon zelf natuurlijk) telkens andere bedieningstoetsen weergeeft.

De foto hierboven toont het toetsenbord in 'telefoon modus'. Hieronder staan twee andere voorbeelden, in de muziekspeler- en camera stand.Gerelateerde links:
Nieuwe foto's van de Moto ROKR E8
Motorola E8 in nieuwe clip van Fergie
Nieuwe ROKR E8 met touch pad en 'Omega Wheel'
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.