Toestellen
26 mei 2008 - Ron Smeets

Fotoshoot van de Asus P320

Deze compacte Smarphone van Asus werd enkele maanden geleden officieel aangekondigd en het toestel zou nog voor het einde van dit kwartaal (Q2) in diverse Europese landen in de winkels komen te liggen. Helaas hebben we daarover sindsdien weinig nieuws meer van vernomen.

We zijn dit weekend een aantal nieuwe foto's van het toestel opgedoken en voor de liefhebbers hieronder nog even alle (bekende) specs op een rijtje.

- Quad-band GSM met GPRS/EDGE (helaas geen 3G dus)

- 2.8 Inch QVGA Touchscreen display

- 2 Megapixel camera

- 200 MHz TI OMAP 850 Processor

- Windows Mobile 6.1 Professional

- SirfStar III GPS ontvanger

- 128 MB ROM / 64MB RAM

- microSD geheugenkaart

- Bluetooth 2.0

- USB 2.0

De foto's:

Via: JustAMPGerelateerde links:
Asus Galaxi Mini (P320) officieel gepresenteerd
Asus showt de ZX1 Lamborghini Smartphone in Hannover
Eerste live foto;s van de Asus M930
ASUS op de HTC toer
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.