Tablets
25 februari 2013 - Ron Smeets

Fotoshoot Sony Xperia Tablet Z

De Sony Xperia Tablet Z is enkele dagen geleden al officieel aangekondigd. Vandaag werd bekend dat hij tussen april en juni (Q2 2013) ook in de Nederlandse winkels gaat verschijnen. Later deze week zal ik deze waterdichte Android tablet nog wat diepgaander (letterlijk) testen in de Middellandse Zee. Hieronder alvast een fotoshoot van het toestel.

De Xperia Tablet Z viel mij daarbij in ieder geval al in positieve zin op. Hij is dun, licht en erg strak ontworpen. OK, misschien zijn de randjes ietwat te scherp. Dat voel je met name wanneer je hem met één hand vasthoudt. Maar goed, het is wel een hele fraaie tablet geworden. 

Sony-Xperia-Tablet-Z-reflect Sony-Xperia-Tablet-Z-Menu Sony-Xperia-Tablet-Z-Back Sony-Xperia-Tablet-Z-Side-a Sony-Xperia-Tablet-Z-Side-b Sony-Xperia-Tablet-Z-Camview Sony-Xperia-Tablet-Z-Front

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.