Toestellen
27 april 2010 - Ron Smeets

Fotoshoot Nokia E5

Samen met de C3 en de C6 presenteerde Nokia ruim een week geleden ook de E5. Ook dit toestel kon ik enkele dagen geleden even van dichtbij bekijken.

De Nokia E5 heeft vergelijkbare specs als de populaire E72 (en E71) maar het prijskaartje is een stuk gunstiger. Nokia heeft hem wel ietwat minder strak en 'stijlvol' vormgegeven, althans dat was de bedoeling. Daardoor ziet hij er ook duidelijk ietwat goedkoper uit. Wat dat betreft lijkt het dus de opvolger te worden van de E63. De foto's:

Nokia-E5-Front Nokia-E5-Back Nokia-E5-Side-l Nokia-E5-Side-r Nokia-E5-Keyboard Nokia-E5-Cam Nokia-E5-Display Nokia-E5-Front-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.