Toestellen
21 maart 2011 - Ron Smeets

Foto's: Witte versie van de Sony Ericsson Xperia Play

Afgelopen zaterdag was ik bij het GameKings Live event voor de Sony Ericsson Play. De mannen van de Zweeds-Japanse toestelfabrikant hadden daar ook een witte versie van de Sony Ericsson Xperia Play bij zich.

Het is natuurlijk een kwestie van smaak, maar ik vind het wel wat hebben, zo'n witte Xperia Play. Hieronder staan enkele kiekjes van die uitvoering. Hij zou mijns inziens nog mooier zijn geworden als ze ook het gamepad in het wit uitgevoerd hadden, met zwarte knoppen dan wel.

SE-Xperia-Play-Wit-Front-Open-b SE-Xperia-Play-Wit-Back-Open SE-Xperia-Play-Wit-Bottom-a SE-Xperia-Play-Wit-Top-a SE-Xperia-Play-Wit-PSKeys-Top SE-Xperia-Play-Wit-Bottom-Side-a SE-Xperia-Play-Wit-Camera SE-Xperia-Play-Wit-Front-Closed SE-Xperia-Play-Wit-Front-Open-a SE-Xperia-Play-Wit-PSKeys-Left SE-Xperia-Play-Wit-PSKeys-Right

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.