Geruchten
17 mei 2007 - Ron Smeets

Foto's van SE's Slider Walkmanphone, de 'Shinobu'

Ongeveer een maand geleden zagen we de eerste berichten en foto van een nieuwe Sony Ericsson met de codenaam 'Shinobu' opduiken.

Bij Esato zijn nu drie nieuwe, duidelijke, foto's gepost. De Shinobu zou dus een nieuwe Walkmanphone moeten worden waarbij meteen opvalt dat het een slider is. Sony Ericsson introduceerde onlangs, voor het eerst in maaanden, weer eens een slider, de S500i.

Samen met de foto's werden ook weer wat specs gelekt maar helaas nog niet de typenaam. Enfin, de Shinobu zou voorzien worden van een 2.4inch QVGA display, HSDPA, 2MP camera en slechts 12.5mm dik zijn, maar dat bleek ook al uit de eerdere posting van vorige maand. Daarin werd toen ook een prijs genoemd van ca. 600 Euro. Nu heb ik ook al 450 Euro gelezen.Gerelateerde links:
Licht en natuur als inspiratie voor de S500i en T650i
Aankondiging nieuwe toestellen Sony Ericsson in Londen
Sony Ericsson S500i gespot
Ook twee nieuwe Sony Ericsson toestellen op komst?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.