Toestellen
30 april 2008 - Ron Smeets

Foto's van een witte Porsche P9521

Toen de Porsche Phone vorig jaar geïntroduceerd werd was het meest opvallende feit toch wel dat het toestel door het Franse Sagem gemaakt werd. Die stonden (en staan) namelijk niet bepaald bekend als makers van high-end design toestellen.

Maar goed, inmiddels heeft Sagem in Barcelona en met de lancering onlangs hier in Nederland van de SoIce duidelijk laten blijken op de goede weg te zijn.

Het lijkt er op dat de Franse fabrikant binnenkort ook nog een witte uitvoering van de Porsche P9521 GSM gaat uitbrengen.

Hopelijk wel met een iets ander prijskaartje want meer dan 1000 Euro neetrellen voor een Sagem met het Porsche logo vind ik toch nog steeds wat overdreven.

Beide kleuren naast elkaar:Gerelateerde links:
Porsche GSM van Sagem
Porsche Cayenne GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.