Geruchten
07 mei 2008 - Ron Smeets

Foto's van een witte 3G iPhone opgedoken

De nieuwe foto's van wat de 3G versie van de iPhone zou moeten worden die deze dagen op een Chinees forum opdoken tonen het toestel in een witte behuizing.

Zoals gewoonlijk moeten we ook bij het zien van deze plaatjes weer rekening houden met het feit dat ze waarschijnlijk fake zijn, al dan niet bewust door Apple gelekt om de hele iPhone wereld nogmaals op het verkeerde been te zetten.

Opvallende details zijn de positie van de speakers aan de onderzijde van het toestel, de drie 'lensjes' op de voorzijde (rechts onder op de afbeelding hierboven) en de extra gleuf aan de bovenzijde. Maar dat laatste wal waarschijnlijk de SIM-kaart ingang zijn waarbij de SIM adapter verwijderd is.Gerelateerde links:
Nieuwe iPhone gespot?
Meer details van de 3G iPhone uitgelekt
UMTS iPhone binnen enkele weken naar Italië
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.