Geruchten
24 februari 2008 - Ron Smeets

Foto's van een nieuwe Sony Ericsson slider uitgelekt

Het is nog maar twee weken geleden dat Sony Ericsson haar nieuwste toestellen aan de wereld toonde en de meesten daarvan moeten nog op de markt komen.

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat de geruchtenmolens niet gewoon door blijven draaien ;-). Zie hier enkele (wazige) foto's van wat een nieuwe compacte slider van Sony Ericsson zou moeten worden.

Specs en dergelijke zijn nog niet bekend, maar belangrijker is natuurlijk om er achter te komen of deze foto's al dan niet echt zullen blijken. . . Meer foto's:Gerelateerde links:
Sony Ericsson lanceert de G700i en G900i in Barcelona?
Eerste echte foto van de Sony Ericsson BeiBei?
Daar is ie weer, de Sony Ericsson M610i
Nieuwe Sony Ericsson Z660i clamshell gespot?
Sony blaast gerucht PSP Phone nieuw leven in
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.