Tablets
29 augustus 2012 - Ron Smeets

Foto's van een '10 inch' HTC Tablet gespot

De eerste tablet die HTC op de markt bracht, de Flyer, was geen al te groot succes. Geruchtenn dat de Taiwanese fabrikant zou werken aan een 'opvolger' doen al langer de ronde. Vannacht zijn de eerste foto's daarvan gespot.

Als deze inderdaad van een nieuwe HTC Android Tablet zijn dan wordt het een '10 inch' tablet waarbij in het design goed gekeken is naar de One Series, aangevuld met enkele design fratsen waardoor die deze HTC tablet  een eigen smoel krijgt. Zo is de rand aan de onderzijde een stuk breder dan aan boven het scherm. Ook lijkt de front cam aan de onderzijde te zitten.

Enfin, vooralsnog zijn het geruchten dus we zullen moeten afwachten waar HTC hier in Berlijn mee op de proppen zal komen. Aanvankelijk liet HTC Nederland mij weten dat er geen aankondigingen gepland stonden rondom de IFA maar dat blijkt dus niet te kloppen, aldus een andere HTC woordvoerder. De foto's van de gelekte tablet:

HTC-Tablet-Rumor-a HTC-Tablet-Rumor-b HTC-Tablet-Rumor-c HTC-Tablet-Rumor-d HTC-Tablet-Rumor HTC-Tablet-Rumor-e

Via: Twitter

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.