Geruchten
23 september 2007 - Ron Smeets

Foto's van de W880i opvolger uitgelekt

Aan de hand van het uiterlijk van de op deze (meer na de klik) foto's uitgelekte nieuwe Sony Ericsson Walkmanphone zou je inderdaad kunnen afleiden dat het een mogelijke opvolger is van de W880i.

Het toestel dat op de uitgelekte foto's te zien is draagt nog het '123' prototype typenummer en heeft onder andere een 3.2 megapixel camera, een VGA(?) camera aan de voorzijde voor videogesprekken (dus ook 3G???) en een M2 geheugenkaart.

Echter, op de foto's is ook te zien dat dit toestel dikker lijkt dan zijn vermeende voorganger en persoonlijk vind ik 'm ook wat minder strak en sexy uitzien dan de W880i. Zie ook het redelijk eenvoudig vormgegeven keypad.

Dat doet mij toch meer vermoeden dat we hier eerder kijken naar een goedkopere uitvoering dan naar een nieuw topmodel.

Wat denken jullie? Wordt dit de W881 of toch eerder een W661. . .Gerelateerde links:
Sony Ericsson onthult 9GB high-end Walkmanphone
Sony Ericsson W910, W960 en K850 in Berlijn
Sony Ericsson W910i, de HSDPA Walkmanphone
Sony Ericsson’s nieuwe Walkmanphone topper, de W880i
Sony Ericsson stand deel 2: W850, W610, P990, W200. . .
Sony Ericsson W200, een goedkope Walkmanphone
Review van de Sony Ericsson W880i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.