Geruchten
06 juli 2009 - Ron Smeets

Foto's van de Sony Ericsson Twiggy

Het is vandaag offiicieel de grootste Sony Ericsson lek- en geruchtendag ooit ;-) Behalve de Kiki, Rachel, Bao en X2 Xperia blijkt dat ik eerder op de dag ook nog enkele nieuwe foto's van de Twiggy gemist heb. Bij deze dus.

De Twiggy is overigens in de afgelopen weken en maanden al meerdere keren opgedoken in het geruchtencircuit en dit toestel werd alom al gezien als de opvolger van de bijzondere W350i. De foto's die nu uitgelekt zijn via Esato bevestigen die vermoedens. Kijk zelf maar.

se-twiggy-0709-a se-twiggy-0709-b se-twiggy-0709

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.