Geruchten
10 augustus 2009 - Ron Smeets

Foto's van de Sony Ericsson Jalou

Vlak voor het weekend dook voor het eerst informatie op over een mogelijke nieuw Sony Ericsson Touchscreen toestel met Symbian OS, de Jalou. Inmiddels zijn ook enkele foto's van het toestel, dat verder onder andere uitgerust zou worden met een 5 megapixel camere, gekiekt.

Of de foto's echt zijn is natuurlijk niet met zekerheid te zeggen. Opvallend is wel de prominente aanwezigheid van de 'Walkman' en 'Cybershot' merknamen op de achterzijde van de Jalou. Verder ben ik ook benieuwd waar al die grote knoppen rondom het toestel voor dienen. De Jalou oogt, op deze foto's wel relatief 'dik'. De foto's:

sony-ericsson-jalou-01 sony-ericsson-jalou-02 sony-ericsson-jalou-04

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.