Geruchten
14 mei 2014 - Ron Smeets

Foto's van de Samsung Galaxy Tab S 10.5 opgedoken

Ruim een week geleden doken geruchten op dat Samsung zou werken aan een nieuwe serie tablets met AMOLED displays; de Galaxy Tab S. Gesproken werd over een 8.4 en een 10.5 inch model.

Welnu, via de website van de FCC zou nu een foto uitgelekt zijn van de Galaxy Tab S 10.5. De tablet wordt, zo meldt diezelfde FCC in documenten, in een 3G en 4G LTE variant beschikbaar komen. Op een van de foto's is te zien dat de randen wat ronder lijken dan van de huidige Samsung tablets. 

Galaxy-TabS-105-Maten-b Galaxy-TabS-105-Back Galaxy-TabS-105-FCC-a Galaxy-TabS-105-front Galaxy-TabS-105-Maten-a

Bron: FCC

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.