Geruchten
12 juni 2014 - Ron Smeets

Foto's van de Samsung Galaxy F (S5 Prime)

De geruchten over de Samsung Galaxy S5 Prime, ook bekend onder de naam Galaxy F, houden maar niet op. Vandaag zijn een viertal foto's opgedoken waarop het toestel te zien zou zijn. Op een van die kiekjes ligt hij zelfs naast zijn broertje, de Galaxy S5.

Als de foto's echt zijn dan valt op dat de Galaxy F, of S5 Prime, beduidend dunnere randen rond het scherm heeft; zowel aan de zijkanten als boven en onder. Het toestel heeft dus een groter scherm maar lijkt in afmetingen nagenoeg identiek aan de S5. Nogmaals: als de foto's kloppen. Oordeel zelf maar!

Galaxy-F-S5Prime-a Galaxy-F-S5Prime-b Galaxy-F-S5Prime-c Galaxy-F-S5Prime-d

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.