Toestellen
21 juli 2007 - Danijel Dercksen

Foto`s van de Philips Xenium 9@9W gespot

Op de site van mobile-review zijn vandaag foto`s opgedoken van de nieuwe Philips Xenium 9@9W. Dit betekent dat de GSM divisie van Philips nog niet overleden is en dat we nog meer van dit merk mogen verwachten in de telecom wereld.

De Philips Xenium 9@9W is afgelopen week goedgekeurd door de FCC, dit is de US Federal Communications Commission die alle toestellen moet keuren voordat ze op de Amerikaanse markt komen.

In de FCC documenten staat dat de Xenium 9@9W zal beschikken over een 2 megapixel camera met micro-sd slot om geheugen bij te gooien. Ook krijgt het een 220x176 pixel 262K kleurenscherm en de batterij zou extra lang mee gaan volgens de geruchten.

Opvallend is dat het toestel java based zal zijn wat betekend dat Philips zijn eigen OS erin heeft gegooid en we dus geen Windows Mobile OS erin kunnen verachten of Symbian. Verder is aan de foto`s te zien dat het toestel niet over een flits zal beschikken en dat de afmetingen erg prettig zullen zijn voor in je zak.

Het toestel krijgt verder een normaal toetsenbord en een erg groot navigatie toets om makkelijk door het menu heen te komen. Wanneer we de Philips Xenium 9@9W kunnen verwachten in Nederland is nog onbekend en de prijs is dan ook nog een raadsel. Zodra er meer bekend is over dit toestel dan zullen we dat uiteraard melden.Gerelateerde links:
Philips verkoopt mobiele telefoon divisie aan Azie
Dames GSM van Philips voor Taiwan
Philips Xenium GSM met 40 dagen stand-by tijd
Philips wil spotgoedkope GSM's
Touchcreen Philips GSM voor de Aziatische markt
Over de auteur: Danijel Dercksen