Toestellen
23 oktober 2007 - Ron Smeets

Foto's van de Philips 892 GSM

OK, ik weet dat Philips haar mobiele telefoon afdeling lang geleden al aan het Chinese CEC verkocht heeft dus echt verrast kan ik niet meer zijn, maar jullie zullen het toch met mij eens zijn dat de 892 waarvan nu enkele foto's gespot eigenlijk het merk van onze Nationale Trots uit Eindhoven niet zou mogen dragen.

Nu ben ik al helemaal geen Philips fan, en dat geldt voor meer dan alleen de mobieltjes, maar dit toestel heeft letterlijk niets Europees, laat staan Nederlands, in zich. . . Oordeel zelf maar!

ViaGerelateerde links:
Platte muziekGSM van Philips
Philips verkoopt mobiele telefoon divisie aan Azie
Philips maakt het lelijkste Nokia gadget
Dames GSM van Philips voor Taiwan
Philips Xenium GSM met 40 dagen stand-by tijd
Foto`s van de Philips Xenium 9@9W gespot
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.