Geruchten
16 december 2010 - Ron Smeets

Foto's van de Nokia X7 camera gelekt

Vanmiddag zijn een 14-tal foto's opgedoken die met de camera van de nog onaangekondide Nokia X7 genomen zouden zijn. Helaas zijn alle kiekjes gecomprimeerd tot 1024 x 768. High-res versies zijn vooralsnog niet beschikbaar.

Over de kwaliteit van de kiekjes kan dus nog niet veel gezegd worden, temeer omdat het toestel waar ze mee genomen zijn hoogstwaarschijnlijk nog een (vroeg) prototype is met (camera) software die ongetwijfeld nog niet 'final' is. Bovendien zijn ze genomen op een plek waar niet echt veel kleurrijke objecten te vinden waren ;-) Enfin, ik heb er een paar hieronder gepost.

Nokia-X7-Camfoto-a Nokia-X7-Camfoto-b Nokia-X7-Camfoto-c Nokia-X7-Camfoto-d Nokia-X7-Camfoto-e Meer foto's kun je hier bekijken.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.