Geruchten
08 augustus 2007 - Ron Smeets

Foto's van de Nokia N81

Het is nog een zogenaamde 'mock-up' maar dit zou de Nokia N81 moeten worden die, zoals Cowboy Danijel vorige week al aankondigde, op 29 Augustus tijdens een persconferentie van Nokia gepresenteerd gaat worden.

Volgens de geruchten wordt de N81 slider de opvolger van de N80 maar dan wel een stuk dunner (17mm) en met specs die we anno 2007 mogen verwachten van marktleider Nokia. Het toestel dat we hier op de foto's zien lijkt ook sterk op die van het N81 model dat eerder al uitlekte. Dat geldt ook voor de specs die destijds erbij vermeld werden.

Behalve een 2.45 inch QVGA display heeft de N81 ook mini USB en 3.5mm audio aansluitingen, 8GB intern geheugen en helaas slechts een 2MP camera, wel met flits.

Meer foto's:Gerelateerde links:
Nokia geeft persconferentie op 29 Augustus in Londen
Foto's en specs van de Nokia N81 en N82 gelekt
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.