Geruchten
03 april 2007 - Ron Smeets

Foto's van de nieuwe Sony Ericsson M610 'Elena'

Dit heb ik voor het weekend dus even gemist. Op diverse blogs zijn een dag of wat geleden foto's opgedoken van een nieuwe Sony Ericsson GSM met de codenaam 'Elena'

Het toestel lijkt in de M6XX serie te passen en wordt dus ook al de M610 genoemd. Op de foto's (meer na de klik) is het toestel te zien in drie kleuren, donkerrood, zwart en wit.

Verder is ook te zien dat de 'Elena' een qwerty toetsenbord heeft, Memory Stick2 geheugenkaart en een 3.2 megapixel camera (geen cybershot?).

En nog twee iets onduidelijkere foto's van de 'Elena'

Via JustAMPGerelateerde links:
Specs en foto's van de Sony Ericsson K850i opgedoken
De Sony Ericsson 'Sophia', Cybershot versie van de 'Ai'?
Sony Ericsson 'Lizzy' gespot
Kleiner broertje voor de P990
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.