Geruchten
05 juni 2009 - Ron Smeets

Foto's van de nieuwe iPhone

Als we de Italiaanse bron mogen geloven dan zou op deze kiekjes (hieronder) de nieuwe iPhone te zien zijn. Volgens de Italianen zijn de afbeeldingen afkomstig van een website van Apple. De betreffende pagina's staan klaar om (maandag) online te gaan.

Mochten de afbeeldingen juist zijn, dan zijn de uiterlijke verschillen met de vorige iPhone versie niet echt schokkend te noemen. Letwel, ook dit zijn natuurlijk weer geruchten en het zal nog moeten blijken of ze juist zijn of gewoon bij een van de vele photoshop producten horen.

Te zien zijn onder andere de nieuwe posities van de aan/uit knop (nu rechtsboven, straks linksboven), de headset ingang (nu linksboven, straks rechtsonder) en een extra button aan de rechter zijkant (onder). Wellicht voor de bediening van de nieuwe (3.2 MP?) camera. Verder zou de achterzijde van de nieuwe iPhone gemaakt zijn van een soort anti-slip materiaal zodat hij niet meer zo snel uit je handen glijdt. Bepaals ook geen overbodige vernieuwing ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.