Geruchten
31 december 2007 - Ron Smeets

Foto's van de nieuwe BlackBerry 9000 serie

Op een aantal BlackBerry forums zijn deze twee (hiernaast en beneden) foto's ogedoken.

Volgens de bron, afkomstig uit RIM's thuishaven, het Canadese Waterloo, zijn dit de eerste echte kiekjes van nieuwe BlackBerry 9000 serie die medio 2008 in de winkels zouden moeten liggen.

Eerder deden ook al geruchten de ronde over deze nieuwe BlackBerry toestellijn maar daarin werd gesproken over een touchscreen-only toestel.

Bovendien werd toen alleen een 'tekening' van het nieuwe toestel getoond. De foto's die nu rondgaan zien er behoorlijk echt uit en daarop is duidelijk nog een fysiek qwerty toetsenbord te zien.Gerelateerde links:
Touchsreen-only BlackBerry op komst?
RIM geeft fout toe en belooft beterschap
Foto's van de BlackBerry 8300 (Daytona)
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.