Geruchten
15 november 2010 - Ron Smeets

Foto's van de Nexus S in picasa opgedoken

De kiekjes zijn niet bepaald goed te noemen, maar dat zegt nog niets over de kwaliteit van de camera. Hoe dan ook, bij Picasa zijn drie foto's opgedoken die genomen zijn met de Nexus S (aka Nexus Two), een toestel dat de afgelopen dagen weer diverse keren in het geruchtencircuit te zien was.

Het 'bewijs' voor dit feit is te zien in de foto info (zie afbeelding hiernaast). Daar staat duidelijk 'Google' en 'Nexus S' bij 'Camera' en 'Model'. Hieronder kun je de drie foto's ook nog zien, voor het geval dat Google besluit ze van Picasa te verwijderen, of de status op 'private' te zetten.

Twee van de drie foto's zijn eigenlijk de moeite van het bekijken niet waard, maar dat is ook niet de reden dat ze opvielen ;-) Google-Nexus-S-Foto-c Google-Nexus-S-Foto-a Google-Nexus-S-Foto-b Nexus-s-Foto-info-Picasa-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.